torsdag den 26. juli 2012

To på Tur - Part 1


Sidste sommer lånte Anders og jeg et gammelt Gimle tagtelt af Anders' far. Efter en prøvenat i Rebild, fik vi hurtigt sat et sidetelt på også, og så tog det os ikke mange minutter at blive enige om, at vi da helt sikkert skulle på retrocamping i det danske land! Sidste sommer blev det til en fantastisk tur rundt i Jylland og på Fyn, og vi vidste begge at vi ville afsted igen i år.
Og det er vi også kommet, skal jeg love for! :)
Anders kom hjem fra platformen torsdag, og kunne da fortælle at der lørdag var mini-træf i Haverslev. Så vi blev enige om, at vi ligeså godt kunne starte ferien i selskab med 11-12 andre mini'er:

Det er vores med den store oppakning på taget ;)

Efter en lang dag med kørsel i mini'-vogntoget (Hvor vi i øvrigt kørte 18,86km/l - Til Anders' store tilfredshed!), vendte vi snuden mod Løkken, hvor vi har en kammerat der har et lækkert sommerhus. Så vi snød lidt den første aften, og sov inde i sommerhuset. Men det var virkelig hyggeligt!

Morgenmaden blev nydt på en meget solfyldt terasse. Der blev så varmt, at vi måtte krybe under parasollen efter kort tid.


En morgen-træt Anders smørrer sin sarte hud ind i en gang faktor 50. Så var han klar til en dag i solen.

Efter morgenmaden ville kammeraten og veninde en tur til Skagen, og det passede sådan set perfekt. Anders' forældre har tilbragt weekend til festival i Skagen, og vi ville så støde til dem. Da vi ankom var de ikke i vognen, så det kunne jo være lidt hyggeligt hvis vi kunne nå at have stillet an inden de kom:

Set-uppet uden regntøj på :)

Vejret har været pragtfuldt mens vi har været her, men lige nu hænger en stor mørk sky og truer med at forstyrre camping-idyllen. Så nu vil jeg slutte af, og hjælpe Anders med at få presenningen over teltene, så vi kan forblive tørre i nat.

- Mia.

2 kommentarer:

  1. Aj hvor hyggeligt.... vi er selv "bil-nørder", dog nogle liiiiidt større en mini'er :D Vi kører land rover :D
    Vi var i Disnyeland Paris her for et par uger siden og ved vores hotel holdt nok en 20 minier, alle fra England, det var ret fornemt at se dem alle køre derfra og af en eller anden mærkelig årsag bliver jeg så rørt over sådan noget, så jeg stod med en lille tåre i øjet, bare fordi det var så fint :D

    SvarSlet
  2. Åh hvor hyggeligt! Senere i dag kommer part 2 fra turen, hvor jeg bla. fortæller om et træf vi har været til med 100+ andre minier :)

    SvarSlet