Men i situationen glemmer man lidt at overveje hvordan 2 mennesker skal få spist 10 kg. kartofler inden de bliver dårlige. Nogle blev kogt, andre bagt i ovnen, og nogle blev revet og kommet i rugbrødsdejen. Så jeg måtte udtænke en måde hvorpå jeg kunne bruge dem så de kunne fryses bagefter. Her kom jeg så frem til kartoffelsuppe:
Jeg brugte:
ca. 1 kg. kartofler
2 porrer
1 løg
1 l. bouillion
1 lille klat margarine
Salt og peber
Først skal alle grøntsagerne skæres i tern. Jeg kogte vandet, og opløste en bouillionterning deri.
Herefter svitsede jeg grøntsagerne i margarinen, og hældte bouillionen over. Så stod det bare og passede sig selv i 20-30 minutter, til kartoflerne var helt udkogte.
Så skal suppen bare blendes og smages til med salt og peber, og voila! - Lækker, cremet kartoffelsuppe!
Velbekomme! :)
- Mia
Ingen kommentarer:
Send en kommentar